класическо брауни > 자유게시판

본문 바로가기

사이트 내 전체검색

2022 지능정보사회이용자보호 국제컨퍼런스

2022.12.01(THU) 14:00 ~ 18:00페럼타워 페럼홀(3층) 온라인 실시간 스트리밍

자유게시판

класическо брауни

페이지 정보

작성자 Mitzi 작성일 24-04-06 04:41 조회 97 댓글 0

본문

Наслади се на този неустоимо кафе-шоколадов сет от 24 Мини Брауни с ядки – особено подходящ за фестивали по всякакъв повод!

Нашето брауни с овесени ядки ще те завладее от раз с изобилието от топен какао, едро смлени орехи и неполирана захар Мусковадо.

Специфичният карамелен аромат на какао захарта в комбинация с гъстия шоколад и ядките от орехи придават несравнимото наслада на вкуса, а текстурата е хрупкаво-мека, както традицията предписва. Това е сладкишът ни с минимално брашно и най-много какао! А перфектният завършек? Цяла орех ядка, потопена в… какао!

Поръчай с доставка в цяла София или вземи от пекарна на Take a Cake.

Състав: Орехи, кафява влажна захар, натурален шоколад, краве масло, яйца, бяло пшенично брашно, сол.

Алергените са в болд.

Хранителна стойност за 100 грама продукт: Енергийна стойност 2617.6 kJ/625.6 kcal. Мазнини: 46.4 г, от които наситени мастни киселини 16.6 г. Въглехидрати: 38.1 г, от които захари 23.8 г. Белтъци: 13.9 г. Сол: 0.2 г.

Кексчето, в което има нещо старомодно, нещо ново и нещо пинк. Голямата изненада тук е сладкото покритие. Тя е с млечно-кисел вкус, благодарение на заквасената сметана и специалния розов шоколад. Най-новият вид шоколад, разработен наскоро от Barry Callebaut, дължи своя розов цвят на специална технология при обработката на какаови зърна от сорта Ruby, без никакви добавки за вкус и цвят. Той придава изцяло натурален, леко розов цвят и закачливо кисела нотка на тази не толкова сладка, много пухкава и свежбрaуни тейк а кейк покритие.

Вариант 2:
Любимото ти ванилово кексче от пухкаво, кремообразно тесто, което печем веднага, на място в пекарните ни, също има нещо първородно – сърце от сладко от горски плодове. В процеса на печене то придава по-плътно и сочно брауни звучене на готовия кекс. Финишът е няколко щриха розов шоколад.

Вариант 3:
Кексчето, в което има нещо традиционно, класическо брауни нещо първородно и нещо розовато. Голямата изненада тук е глазурата. Тя е с млечно-кисел вкус, благодарение на киселото мляко и специалния Руби шоколад. Най-новият вид шоколад, разработен наскоро от Barry Callebaut, дължи своя розов цвят на специална технология при обработката на Ruby какаови зърна, без никакви добавки за вкус и цвят. Той придава изцяло натурален, леко розов цвят и закачливо кисела нотка на тази не толкова сладка, много пухкава и свежа глазура.12_1_1.jpg

댓글목록 0

등록된 댓글이 없습니다.

2022 지능정보사회 이용자보호 국제컨퍼런스 사무국

  • +82-2-6931-0090 +82-2-6008-4031 2022icei@gmail.com
  • Copyright © All Rights Reserved. Designed by ICEI2022